Greg Theulings

Naast teksten en marketing- of communicatieadvies maak ik ook foto's en bedrijfsreportages met passie en liefde voor het vak.

Bedrijfsfotografie & Zakelijke portretten

Wat is er nu makkelijker dan dat je naast een tekst- en copywriter ook direct een professionele fotograaf achter de hand hebt? Dat vereenvoudigt niet alleen je workflow, maar bespaart je bovendien tijd en geld.
Het is zo vanzelfsprekend en het ligt zo voor de hand. Toch wordt het vaak vergeten. Een goede en professioneel gemaakte profielfoto voor gebruik op sociale media en Linkedin. 

Het is vaak het eerste dat iemand van je ziet en vormt zo de eerste indruk omtrent wie jij bent. Op basis van die ene foto worden soms belangrijke beslissingen genomen die bepalend kunnen zijn voor jouw toekomst. 
Een goede profielfoto die betrouwbaar en professioneel oogt is daarmee heel belangrijk voor het eerste contact.

Een goede foto is overigens niet alleen voor jou persoonlijk belangrijk, maar ook voor het bedrijf of de organisatie waar jij voor werkt. Als bedrijf wil je immers vriendelijk overkomen, herkenbaar en laagdrempelig zijn.
Kwalitatief goede profielfoto’s, op bijvoorbeeld je website, maken van het eerste contact niet alleen laagdrempeliger, maar ook een stuk persoonlijker. Dat breekt het ijs en maakt je herkenbaarder. 

Zo zorgen goede foto’s direct al voor een betere verstandhouding.

WAAROM JE VOOR MIJ KIEST

VIJF REDENEN

Ik geef je mijn vijf meest belangrijke redenen waarom je voor mij zou moeten kiezen als (portret)fotograaf voor je brochuremateriaal, of website. Deze vijf redenen laten je ook direct zien hoe ik te werk ga.

OP IEDERE GEWENSTE LOCATIE

Ik heb ruime ervaring met het verzorgen van zakelijke profielfoto's op locatie, bij kleine en grote organisaties. Ik neem mijn eigen mobiele fotostudio mee, zo kan ik zorgdragen voor professioneel uitgelichte portretten.Wanneer een vaste achtergrond gewenst is, dan is zelfs een kleine vergaderruimte voldoende groot voor het opzetten van deze ‘studio’.

DIRECT MEEKIJKEN

Doordat je de foto’s onmiddelijk op het scherm van mijn laptop kunt zien, heb je direct inzicht in welke foto’s ik heb gemaakt. Zo zie je niet alleen gelijk het resultaat, maar krijg je bovendien direct de mogelijkheid om de foto’s te selecteren.

VAKKUNDIGE BEWERKING & RETOUCHE

Alle beelden worden altijd vakkundig nagelopen op kleur, contrast en gecorrigeerd op ééndags oneffenheden. Kortom ieder geselecteerd beeld wordt altijd vakkundig bewerkt zodat deze nog professioneler oogt. Kortom, zo sta je er altijd ‘goed’ op!

OPTIONEEL MET VISAGIE

Veel van mijn portretten zijn ‘naturel’, maar soms is een goede visagie noodzakelijk om je meer te laten stralen en minder te laten glimmen. Ja heren, dat gaat ook voor jullie op! Maar wees gerust, het is slechts een kleine poederdoos en een kleine kwast die altijd in mijn fototas aanwezig is.

SPECIAAL VOOR MKB EN ZZP

Ik richt mij met mijn fotografie speciaal op ZZP’ers, het MKB en kleinere organisaties. Mijn diensten verleen ik zo aan iedereen die graag professionele en zakelijke foto’s wil hebben voor hem/haarzelf (LinkedIn, Curriculum Vitae, Facebook of Twitter), het smoelenboek, of voor zijn organisatie ter ondersteuning van een redactioneel artikel. Want uiteraard verzorg ik ook foto’s voor bedrijfsmagazines of je website.

Jij kiest de achtergrond!

Uiteindelijk bepaal jij waar je gefotografeerd wilt worden én welke achtergrond je daarvoor het liefste wilt gebruiken. Natuurlijk denk ik met je mee, maar jij hebt hierin het laatste woord.
De mobiele studio die ik bij mij heb past doorgaans in iedere vergaderruimte. Veel stroom heb ik daarbij niet nodig, want vrijwel alles werkt op accu’s. Het grootste voordeel is dat ik zo het hele jaar door ‘dezelfde’ portretten kan maken. Handig wanneer er bijvoorbeeld regelmatig nieuwe foto’s gemaakt moeten worden in dezelfde stijl.

Een donkere achtergrond oogt vaak ‘stylish’, maar ook snel erg zwaar. Door gebruik te maken van een extra haarlicht (een klein lichtje van achteren), zorg ik ervoor dat de gefotografeerde persoon niet verdwijnt in een donker gat. Een heel heldere achtergrond zoals wit daarentegen oogt vaak heel fris, maar kan tegelijkertijd ook een beetje saai overkomen. Het is daarentegen vaak wel een ‘prettige’ achtergrond om te gebruiken voor op een website. Natuurlijk hoef je niet te kiezen uit vaste kleuren. 

Een bestaande achtergrond kan heel verfrissend zijn en zorgt vaak voor meer raakvlak met het kantoor of de organisatie waar je werkt. Het maakt de foto ook unieker. Om de achtergrond niet storend over te laten komen zal ik deze eigenlijk altijd onscherp laten ogen. Hierdoor zal alle aandacht uitgaan naar de geportretteerde op de foto en wordt de achtergrond slechts gebruikt om de verbinding te leggen.

Mijn tarieven!

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen op het gebied van fotografie voor je organisatie? Kijk dan snel naar de prijzen die ik hiervoor hanteer, of neem contact met mij op.
Meer informatie...
"Greg Theulings is van origine een Marketing- en Communicatie specialist. Naast deze werkzaamheden doceert en coached hij graag anderen op het gebied van fotografie en fotografische vormgeving. Ook organiseert Greg regelmatig fotografie workshops en photowalks. Dat doet hij vol overgave en met heel veel liefde voor het vak."
envelope-ocamera-retromobileapartmentmagic-wandeyetagmapmustache linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram