Fotografie én Video.
Verstand van beeld.

Bedrijfsfotografie, Videoproducties
en Zakelijke portretten

Wat is er nu makkelijker dan dat je naast een tekst- en copywriter
ook direct een professionele foto- en videograaf achter de hand hebt?
Dat vereenvoudigt niet alleen je workflow, maar bespaart je bovendien tijd en geld..

VIJF REDENEN

OM VOOR MIJ TE KIEZEN

Ik geef je mijn vijf meest belangrijke redenen
waarom je voor mij zou moeten kiezen als fotograaf
of videograaf voor je brochuremateriaal, bedrijfsvideo
of website. Deze vijf redenen laten je ook direct zien
hoe ik te werk ga.

 • OP IEDERE GEWENSTE LOCATIE

  Ik heb ruime ervaring met het verzorgen van zakelijke profielfoto's of 1-minute pitch video's op locatie, bij kleine en grote organisaties. Ik neem indien gewenst mijn eigen mobiele fotostudio mee, zo kan ik zorgdragen voor professioneel uitgelichte portretten.Wanneer een vaste achtergrond gewenst is, dan is zelfs een kleine vergaderruimte voldoende groot voor het opzetten van deze ‘studio’.
 • DIRECT MEEKIJKEN

  Wanneer ik profielfoto's of zakelijke portretten fotografeer dan kun je de foto’s gelijk op het scherm van mijn laptop terug zien. Zo heb je direct inzicht in welke foto’s ik heb gemaakt. Zo zie je niet alleen direct het resultaat, maar krijg je bovendien gelijk ook de mogelijkheid om de foto’s te selecteren.
 • VAKKUNDIGE BEWERKING EN RETOUCHE

  Alle beelden worden altijd vakkundig nagelopen op kleur, contrast en voor wat betreft mijn fotografie gecorrigeerd op ééndags oneffenheden. Kortom ieder geselecteerd beeld wordt altijd vakkundig bewerkt zodat deze nóg professioneler oogt. Kortom, je staat er altijd ‘goed’ op!
 • OPTIONEEL MET VISAGIE

  Veel van mijn opnames zijn ‘naturel’, maar soms is een goede visagie noodzakelijk om je meer te laten stralen en minder te laten glimmen. Ja heren, dat gaat ook voor jullie op! Maar wees gerust. Het is slechts een kleine poederdoos en een kleine kwast die altijd in mijn fototas aanwezig is.
 • SPECIAAL VOOR ZZP EN MKB

  Ik richt mij met mijn fotografie en videografie speciaal op ZZP’ers, het MKB en kleinere tot middelgrote organisaties. Mijn diensten verleen ik zo aan iedereen die graag professionele en zakelijke foto’s of een korte bedrijfsvideo wil hebben voor hem/haarzelf (LinkedIn, Curriculum Vitae, Facebook of Twitter), het smoelenboek, of voor zijn organisatie ter ondersteuning van een redactioneel artikel. Want uiteraard verzorg ik ook foto’s en video's voor bedrijfsmagazines of je website.
 
BEDRIJFSREPORTAGES, VIDEOPRODUCTIES, EN ZAKELIJKE PORTRETTEN

WIL JE GRAAG MEER WETEN?

Klik dan snel op de knop hieronder om te zien wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van redactionele werkzaamheden, marketing-, communicatie of projectmanagement.

Greg Theulings

Marketing- & Communicatiespecialist
Lees meer...