Greg Theulings

Ontzorgt organisaties en bedrijven in het midden- en kleinbedrijf door het schrijven van wervende teksten, redactionele werkzaamheden en/of projectmanagement. 

Marketing- of communicatie.
Van alle markten thuis!

REDACTIONELE TEKSTEN EN 
PAKKENDE WOORDEN DIE BEKLIJVEN
Dat Nederlands een knap lastige taal kan zijn dat wist je waarschijnlijk al. Je bent immers niet voor niets op zoek naar een tekstschrijver of een copywriter voor je persberichten of voor je promotionele teksten. Teksten die je graag wilt gaan gebruiken voor in een brochure, of voor op je website.
Stop maar met zoeken!
Je hebt gevonden wie je zocht...
Ik help je graag met het schrijven van heldere en begrijpelijke teksten die zijn afgestemd op jouw doelgroep.

Duidelijke, informatieve en aantrekkelijke teksten die zich kenmerken door een actieve schrijfstijl; Dat is wat ik je te bieden heb. Zo gaan de teksten leven en dat leest lekker makkelijk weg. Want, waarom moeilijk doen als het eenvoudig kan? Uiteindelijk wil jij maar één ding...
Teksten met een boodschap die verkopen.
Het schrijven van een goede tekst is zo gemakkelijk nog niet. Grammatica, woordvolgorde en spelling. Het is allemaal even belangrijk. Bovendien moet je tekst ook nog eens objectief, informerend en tegelijkertijd toch enthousiast en wervend zijn.

Jouw boodschap helder en duidelijk verwoord. Dat is waar ik voor sta en dat is wat ik je bieden kan! Want wat ik voor je maak zijn aansprekende redactionele teksten en pakkende woorden die beklijven.
WEBREDACTIE, PROJECT-MANAGEMENT EN REDACTIONELE WERKZAAMHEDEN
Als webredacteur draag ik zorg dat de woorden die ik gebruik het zoekresultaat vergroten. Makkelijker gevonden worden draagt immers bij aan het vergroten van je bereik.

Ik help je graag bij het schrijven van teksten voor internet, brochures, een nieuwsbrief, een bio, of een persbericht.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende diensten waarbij ik je kan helpen te ontzorgen.
  • Het schrijven, beoordelen en redigeren van teksten.

  • Het schrijven van korte en pakkende teksten voor sociale media.

  • Het plaatsen, bewerken, beheren en onderhouden van je content in een Content Management Systeem (CMS).

  • Ruime ervaring met WordPress en Drupal, maar ook andere CMS systemen zijn voor mij geen enkel probleem.

  • Ik help je graag met het plaatsen van content of dat nu teksten, foto’s of video’s zijn. Ik draai er mijn hand niet voor om.

  • Het verzorgen van zoekmachine optimalisatie (SEO / SEA), met als doel meer relevante bezoekers en afnemers.

  • Projectmanagement; vanaf de advieswerkzaamheden tot en met de realisatie van je nieuwe website.

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten krijgen waar ze om vragen. Een eerlijk advies op maat, waar een bedrijf of organisatie mee verder kan wanneer het project voor mij is afgerond.

Greg Theulings.
"Greg werkt nauwkeurig, op tijd en houdt zich aan strakke deadlines. Praktische en eerlijke adviezen is waar hij voor staat".
Berend Bruijns - Wegener e-Media

Mijn tarieven!

Ben je op zoek naar een copywriter, marketeer-, product- of projectmanager en wil je graag van mijn diensten gebruik maken? Klik dan snel op de link hieronder om te zien welke tarieven ik hanteer.
Meer informatie...
"Greg Theulings is van origine een Marketing- en Communicatie specialist. Naast deze werkzaamheden doceert en coached hij graag anderen op het gebied van fotografie en fotografische vormgeving. Ook organiseert Greg regelmatig fotografie workshops en photowalks. Dat doet hij vol overgave en met heel veel liefde voor het vak."
envelope-opencilmobiletag linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram