Over mij

CURRICULUM VITAE

Omdat ervaring telt

Wanneer je mij inhuurt voor langer durende
projecten wil je natuurlijk wel graag weten wat voor 'vlees'
je in de kuip hebt. Ik ben gepekeld en gezouten op het
gebied van marketing-, communicatie en het
schrijven van wervende teksten.

 • Juni 1993 - Mei 1998PHILIPS COMPONENTS

  Marketing Service Officer / Internet Coördinator.

  Binnen de marketingcommunicatie afdeling van de Business Group Optical Storage hield ik mij bezig met diverse e-marketing activiteiten en het produceren van brochures en advertentiematerialen.
 • Juni 1998 - Februari 2000WEGENER E-MEDIA

  Product Manager Online Media

  Als productmanager ben ik verantwoordelijk geweest voor het opzetten en uitvoeren van een effectief promotiebeleid ten behoeve van de 18 verschillende regio-portals (de regionale Wegener Dagbladen op Internet).

  Mijn werkzaamheden bestonden hier uit het aankopen van content, het vermarkten daarvan en het analyseren van promotionele acties om de zichtbaarheid van de regionale portalsites te verbeteren voor zowel de bezoekers- als de adverteerdersmarkt.
 • Maart 2000 - December 2004SONY DIGITAL IMAGING EUROPE

  Project Manager / Marketing- & Communications Specialist.

  Bij Sony Digital Imaging Europe (digitale foto- en videocamera divisie) ben ik als projectmanager en traffic coördinator binnen de marketingcommunicatie afdeling verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen en onderhouden van de Sony Digital Imaging website. De e-Store en het ontwikkelen van POS en Printmaterialen. In deze functie had ik dagelijks contact met het uitvoerende communicatie- en reclamebureau. De voertaal binnen deze divisie van Sony is Engels.
 • Januari 2005 - Juni 2013GEMEENTE HARDENBERG

  Senior Communicatie-adviseur

  In deze functie gaf ik communicatieadvies aan het gemeentebestuur (Burgemeester en wethouders) en was ik verantwoordelijk voor het woordvoerderschap, stadsmarketing en het schrijven van communicatieplannen, persberichten en diverse teksten ten behoeve van brochure- en folder materialen. Daarnaast heb ik hier aansturing gegeven aan het team (3 personen) dat verantwoordelijk is voor het onderhouden van de website van deze gemeente.
 • Juli 2013 - HedenGREGTHEULING•NL

  Zelfstandig Ondernemer (ZZP'er)

  Nadat ik enige jaren heb gewerkt als projectmanager bij Philips, Wegener en Sony heb ik mij toegelegd op het begeleiden van marketing- en communicatie activiteiten, het schrijven van teksten en het maken van foto's en video's voor het bedrijfsleven. Dat doe ik nu al enige jaren als freelancer. Je moet daarbij vooral denken aan het schrijven van wervende teksten, persberichten en het uitschrijven van interviews voor websites of bedrijfsmagazines. Veelal voor het MKB en een enkele keer voor een Multinational.
   
  Ik werk voor ondernemende mensen die een tekst, interview, blog, foto's, een bedrijfsvideo of onderhoud aan hun website nodig hebben. Ook begeleid ik projectmatig diverse marketing- en/of communicatie activiteiten.

Wat ik voor je betekenen kan

Ben je momenteel op zoek naar een copywriter,
marketeer-, product- of projectmanager en wil je graag
weten wat ik allemaal voor je kan betekenen?
Neem dan contact met mij op.


Deze bedrijven gingen je al voor: