Tarieven

MIJN TARIEVEN

Voordeliger dan je zou verwachten!
Project management of pakkende teksten nodig?
Krijg je ook ‘zin’ in een mooie heldere en pakkende tekst?
Of wil je misschien wel graag verlost worden van die ‘lastige’ redactionele werkzaamheden rondom je website?

De kosten om van mijn diensten gebruik te maken vallen reuze mee.
Toegegeven, ik ben niet de goedkoopste, maar ook zéker niet de duurste!
Kwaliteit kost nu eenmaal ook wat geld en daarom kun je hieronder mijn scherpe tarieven bekijken. Dan weet je direct wat je kunt verwachten.

Genoemde tarieven zijn slechts een indicatie.
In overleg of op projectbasis kunnen andere tarieven gelden.

Tarieven

 • Regulier uurtarief: € 78,50

  Dit is het tarief dat ik hanteer voor alles wat ik doe dat niet direct gerelateerd is aan het schrijven van teksten. Denk hierbij aan marketing- en communicatieadvies en projectmanagement, of SEO en SEA advies.
 • Tekstschrijven: € 72,50

  Wil je graag enkele nieuwe, maar redelijk algemene teksten, of heb je teksten die geplaatst moeten worden op het internet binnen een Content Management Systeem (CMS)? Dan kan ik dit voor je verzorgen. Genoemde prijs is een uurtarief óf geldt per 300 tot 350 woorden.
 • Wervende teksten: € 95,00

  Een goede wervende tekst vraagt om goed denkwerk. Uiteindelijk is het doel ervan om te overtuigen en om tot actie over te gaan. Teksten die tot doel hebben omzet te genereren. Ik kan je helpen met het schrijven van dergelijke teksten. De genoemde prijs geldt als uurtarief of is per 300 tot 350 geschreven woorden.
 • Persbericht: € 95,00

  Iets nieuws te melden dat naar de (vak)pers moet, maar geen tijd of mankracht om een dergelijk bericht te schrijven? Dan kan ik je helpen bij het schrijven van een goed persbericht dat geschikt is voor diverse media. Het tarief dat hierboven staat vermeld is per 300 tot 350 woorden.
 • Interviews & Bio's: v.a € 165,00

  Het bedenken van vragen en het afnemen en uitschrijven van een interview is iets waar niet te lichtzinnig over gedacht moet worden. Het tarief lijkt misschien wat stevig, maar er zit ook veel werk achter. Meer werk dan waaraan je waarschijnlijk in eerste instantie zult denken. Voor een helder en eerlijk kostenplaatje kun je het beste contact met mij opnemen voor een tarief op maat. Ik kan daarbij eventueel ook de fotografie voor je verzorgen.
 • Vertalen van teksten: v.a. € 67,50

  Heb je een persbericht dat vertaald moet worden vanuit het Engels of Duits naar het Nederlands en wil je daar een 'eigen' persbericht voor terug? Dan kan ik je helpen met het vertalen van deze persberichten, waardoor deze een meer persoonlijk tintje krijgen die is toegeschreven op de doelgroep die jij voor ogen hebt. Het genoemde tarief geldt als uurtarief of is per 300 tot 350 geschreven woorden.
 • Redigeren: € 57,50

  Bij het redigeren van teksten help ik je met het verbeteren van een al door jouzelf geschreven 'verhaal'. De genoemde prijs is gebaseerd op een enkele pagina bestaande uit plusminus 300 tot 350 woorden. Een zelfde tarief reken ik ook voor teksten die je reeds gebruikt op internet.

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Deze bedrijven gingen je voor!

Wanneer je met mij in zee gaat weet je zeker
dat je niet mijn 'eerste' klant bent. Deze bedrijven
en organisaties hebben hun vertrouwen reeds
in mij uitgesproken.

 
 

NAAR MIJN BLOG...