Keukentafel Workshops

Persoonlijke één op één workshops waarbij je jouw camera beter leert kennen.

Persoonlijke
Workshops

Wil je graag alles weten over je Fujifilm camera uit de X-T of X-H serie*.  Ben je niet iemand die graag boeken leest, maar ben jij meer iemand van de praktijk?

Volg dan mijn 'Aan de keukentafel' workshop!

In deze workshop bespreken we de mogelijkheden van je camera en leg ik je ieder van de verschillende items in het menu van je camera duidelijk uit. Aan het einde van de dag zal je camera voor jou geen verrassingen meer kennen.

Deze 'op maat' workshop wordt één op één, óf in een kleine groep van maximaal 3 personen gegeven. Aan jou de keus!

Omdat deze keukentafel workshops volledig 'op maat' gegeven worden kan de datum in overleg worden gekozen.
Deze workshop geef ik voor de:

Fujifilm X-T3, X-T2, X-T20 en X-H1.
Een workshop waarbij ik al je vragen persoonlijk beantwoord!
Wanneer jij graag één op één uitleg over je camera wilt krijgen dan betaal je €240,00. Ken je nog iemand waarmee je deze workshop zou willen volgen? Dan kost de 'keukentafel' workshop je nog maar €150,00 per persoon. Omdat ik mijn aandacht aan iedere deelnemer evenredig wil kunnen verdelen zal de groep nooit groter dan maximaal 3 deelnemers zijn.
Deze workshop wordt normaal gesproken bij mij thuis; 'Aan de keukentafel' gegeven en is dan inclusief lunch. In overleg kan dat eventueel ook op een andere locatie zijn. Er komen dan wel extra reiskosten bij. Informeer dan naar de mogelijkheden.

MEER WETEN OVER DEZE WORKSHOP?

Stuur mij dan een mailtje door 
op de knop hieronder te klikken
JA IK WIL MEER WETEN!
"Greg Theulings is van origine een Marketing- en Communicatie specialist. Naast deze werkzaamheden doceert en coached hij graag anderen op het gebied van fotografie en fotografische vormgeving. Ook organiseert Greg regelmatig fotografie workshops en photowalks. Dat doet hij vol overgave en met heel veel liefde voor het vak."
envelope-omobilecogenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram