Webshop

Webwinkel

•••

Welkom in mijn webwinkel.
Hier tref je al mijn boeken, workshops,
plug-ins en foto's voor aan de muur
en photowalks aan.

 • 99 Inspirerende Zomerse Fotografie Challenges!

  99 Zinderende Zomerfotografie Uitdagingen: Ontdek, Groei en Creëer

  Welkom bij je zomerse avontuur in de fotografiewereld!
  Dit boek (PDF) barst van de prikkelende opdrachten en uitdagingen die je helpen om de kunst van het fotograferen te verbeteren en te beheersen. Leg de betovering en verwondering om je heen vast in foto’s en bewaar ze voor altijd! Dit boek helpt jou om je voortgang als fotograaf te koesteren en te volgen.

  Ik weet zeker dat jij zult genieten van iedere opdracht. De challenges zijn zo gemaakt dat jij er altijd jouw eigen interpretatie aan kunt geven. Zo kun jij jouw eigen creativiteit de vrije loop laten bij iedere uitdaging die je te wachten staat. Dit inspirerende boek met maar liefst 99 zinderende opdrachten moedigt je ook aan om nieuwe fotografie-stijlen uit te proberen, zodat je nooit zonder ideeën en inspiratie komt te zitten, terwijl je jouw vaardigheden en artistieke visie ontwikkelt.

  De komende pagina’s bevatten meer dan 99 uiteenlopende fotografie-challenges, met altijd eenvoudig uit te voeren opdrachten en die je aanmoedigen om nieuwe fotografie-stijlen om uit te proberen. Bij iedere uitdaging leg ik uit hoe deze jou helpt om beter te worden als fotograaf.

  Apparatuur
  Geen zorgen! Je kunt de meeste uitdagingen gewoon aangaan met je smartphone of een eenvoudige systeemcamera. Alleen bij enkele specifieke opdrachten heb je mogelijk wat extra apparatuur nodig. Denk dan aan filters of een camera die geschikt voor lange sluitertijd fotografie. Een dure camera is zeker niet noodzakelijk. Dat is bewust zo gedaan om dit boek voor iedereen toegankelijk te houden.

  Achterflaptekst
  Ben je het bokeh zat? Klaar met f-stops? Geef je creativiteit een impuls met een levendige verkenning van fotografie op het scherpst van de snede. Er is altijd een nieuwe invalshoek om je onderwerp te fotograferen, ander licht om vast te leggen, of een compleet nieuw genre om uit te proberen. Dus er is nooit een excuus om je camera – wat voor soort het ook is – te laten verstoffen. Ga nu die 99 zomerse fotografie challenges aan en ontwikkel jezelf als fotograaf!

  #ZomerFotografieUitdaging  #FotografieAvontuur #CreatieveFotografie #FotografieGroei #OntdekJeCamera #fotografie #challenges #uitdagingen

  14.95
 • XPERIENCE Fujifilm X-T3 – Hét digitale handboek (PDF) voor de Fujifilm fotograaf

  XPERIENCE Fujifilm X-T3 Geeft net als mijn andere ‘XPerience’ boeken een duidelijke en heldere uitleg over je Fujifilm systeemcamera. Uiteraard specialiseert dit boek zich op de Fujifilm X-T3, maar het is ook uitstekend te gebruiken wanneer je gebruik maakt van een Fujifilm X-T30. Dit boek helpt je om je Fujifilm X-T3 (of X-T30) systeemcamera beter te begrijpen, met als doel dat jij in controle bent over jouw camera en al haar instellingen.

  24.95

Volg mij op sociale media.

Wanneer je meer over mij wilt weten,
of mijn laatste werk graag wilt zien,
dan kun je mij volgen via diverse
Sociale Media kanalen.