Workshops

 

PERSOONLIJKE WORKSHOPS

Wil je graag alles weten over je nieuwe systeemcamera*. Ben je niet iemand die graag boeken leest, maar ben jij meer iemand van de praktijk?

Volg dan mijn 'Aan de keukentafel' workshop!

In deze workshop bespreken we de mogelijkheden van je camera en leg ik je ieder van de verschillende items in het menu van je camera duidelijk uit. Aan het einde van de dag zal je camera voor jou geen verrassingen meer kennen.

Deze 'op maat' workshop wordt één op één, óf in een kleine groep van maximaal 2 personen gegeven. Aan jou de keus!

Omdat deze keukentafel workshops volledig 'op maat' gegeven worden kan de datum in overleg worden gekozen.

Deze workshop geef ik slechts een beperkt aantal keer per jaar en voor een beperkt aantal systeemcamera's.. Informeer daarom voorafgaand altijd eerst naar de mogelijkheden.

 

Een workshop waarbij ik al je vragen persoonlijk beantwoord!

Wanneer jij graag één op één uitleg over je camera wilt krijgen dan betaal je €395,00. Ken je nog iemand waarmee je deze workshop zou willen volgen? Dan kost de 'keukentafel' workshop je nog maar €325,00 per persoon. Omdat ik mijn aandacht aan iedere deelnemer evenredig wil kunnen verdelen zal de groep nooit groter dan maximaal 2 deelnemers zijn.

Deze workshop wordt normaal gesproken bij mij thuis; 'Aan de keukentafel' gegeven en is dan inclusief lunch. In overleg kan dat eventueel ook op een andere locatie zijn. Er komen dan wel extra reiskosten bij. Informeer dan naar de mogelijkheden.